Conducted in
term:
2023/24-L
ECTS credits:
4
Language:
Polish
Organized by:
Institute of Economics and Finance
(for:
Faculty of Economics)
Sustainable consumption 4.B.747
This course has not yet been described...
Supplementary literature
(in Polish) Żemigała M. (2007), Społeczna odpowiedzialność przedsiębiorstwa. Budowanie zdrowej, efektywnej organizacji, Oficyna Wolters Kluwer business, Kraków
The 2030 Agenda for Sustainable Development - Implementation in Poland, https://www.polskapomoc.gov.pl
Materiały udostępnione przez wykładowcę
Student workload
(in Polish) Nakład pracy studenta: 100 h
A. Godziny kontaktowe: 65h/ 2.6 ECTS
Udział w zajęciach: 45 h
Udział w zaliczeniu/egzaminie, kontakt bezpośredni: 20 h
B. Praca własna studenta: 35 h/ 1.4 ECTS
Przygotowanie do zajęć: 10 h
Przygotowanie do zaliczenia: 5 h
Przygotowanie do kolokwium: 5 h
Przygotowanie pracy zespołowej: 10 h
Przygotowanie pracy indywidualnej: 5 h
Education profile
(in Polish)
Modułowy do wyboru
Mode
(in Polish) Realizowany w sali
Course coordinators
Term 2022/23-L: | Term 2023/24-L: |
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: