Conducted in
term:
2023/24-L
Erasmus code: 13.4
ISCED code: 0511
ECTS credits:
6
Language:
Polish
Organized by:
Institute of Environmental Engineering and Biotechnology
General biotechnology 6.15.BTI-BO
This course has not yet been described...
Supplementary literature
(in Polish) 1. Libudzisz Z., Kowal K., Żakowska Z. Mikrobiologia techniczna. Tom 1 – Mikroorganizmy i środowiska ich występowania. PWN, Warszawa 2010.
2. Libudzisz Z., Kowal K., Żakowska Z. Mikrobiologia techniczna. Tom 2 – Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności. PWN, Warszawa 2008.
3. Kayser O., Müller R.H., Biotechnologia farmaceutyczna. PZWL, Warszawa 2003.
4. Chmiel A., Grudziński S. Biotechnologia i chemia antybiotyków. Wyd. Naukowe PWN, Warszawa 1998.
5. Bednarski W., Repsa A. Biotechnologia żywności. WNT, Warszawa 2011.
6. Zmysłowska I., Korzekwa K., Drobnoustroje w biotechnologii, Wydawnictwo UWM w Olsztynie, Olsztyn 2011.
Type of course
obligatory courses
Mode
(in Polish) Realizowany w sali
Prerequisites
(unknown)
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: