This course is not currently conducted!
ISCED code: 0531
ECTS credits:
unknown
Language:
Polish
Organized by:
Institute of Medical Sciences
(for:
Faculty of Health Sciences)
General and food chemistry 14-DIE-N3.1-CHOiZ
This course has not yet been described...
Field of study
(in Polish) Dietetyka
Supplementary literature
(in Polish) Literatura uzupełniająca: 1. McMurry J., Chemia organiczna, tom 1 – 5, WN PWN, Warszawa 2012 2. Sikorski Z., Staroszczyk H. (red.), Chemia żywności. Tom 1: Główne składniki żywności. Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2018 3. Sikorski Z., Staroszczyk H. (red.), Chemia żywności. Tom 2: Biologiczne właściwości składników żywności. Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2018 4. Sikorski Z. E. (red), Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności, WNT, Warszawa 1996
Student workload
(in Polish) Wykład - 30 godz.
Konwersatoria - 15 godz.
Ćwiczenia - 15 godz.
Konsultacje - 20 godz.
Praca własna - 40 godz.
Study level
(in Polish) Licencjat
Education profile
(in Polish) Studia stacjonarne - profil praktyczny
Type of course
obligatory courses
The semester in which the subject is carried out
(in Polish) Pierwszy i drugi
Mode
Online
(in Polish) Realizowany w sali
(in Polish) Realizowany w sali
Requirements
(in Polish) Brak wymagań.
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: