Conducted in
term:
2023/24-L
Erasmus code: 13.0
ISCED code: 0519
ECTS credits:
2
Language:
Polish
Organized by:
Institute of Environmental Engineering and Biotechnology
Introduction to human nutrition 6.15.BTI-BPZCZ
This course has not yet been described...
Supplementary literature
(in Polish) Fiedurek J.: Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób człowieka, Wyd. UMCS, Lublin 2007
2. Gawęcki J., Mossor-Pietraszewska T.: Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu, PWN, Warszawa 2004
3. Gertig H., Przysławski J.: Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu, PZWL, Warszawa 2006
4. Rutkowski A., Prozdrowotne dodatki do żywności, Wyd. APEKS, Konin 2000
5. Światowy G. Zachowania konsumentów. Determinanty oraz metody poznania i kształtowania. PWE Warszawa 2006.
6. Artykuły naukowe wskazane przez prowadzącego
Type of course
elective courses
Mode
(in Polish) Realizowany w sali
Self-reading
Online
Self-reading
Online
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: