Conducted in
term:
2024/25-Z
Erasmus code: 13.1
ISCED code: 0511
ECTS credits:
6
Language:
Polish
Organized by:
Institute of Environmental Engineering and Biotechnology
General biotechnology 6.15.Z.BTM-BO
This course has not yet been described...
Supplementary literature
(in Polish) 1. Libudzisz Z., Kowal K., Żakowska Z. Mikrobiologia techniczna. Tom 1 – Mikroorganizmy i środowiska ich występowania. PWN, Warszawa 2010.
2. Libudzisz Z., Kowal K., Żakowska Z. Mikrobiologia techniczna. Tom 2 – Mikroorganizmy w biotechnologii, ochronie środowiska i produkcji żywności. PWN, Warszawa 2008.
3. Kayser O., Müller R.H., Biotechnologia farmaceutyczna. PZWL, Warszawa 2003.
4. Chmiel A., Grudziński S. Biotechnologia i chemia antybiotyków. Wyd. Naukowe PWN, Warszawa 1998.
5. Bednarski W., Repsa A. Biotechnologia żywności. WNT, Warszawa 2011
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: