Conducted in
term:
2023/24-L
Erasmus code: 13.1
ISCED code: 0511
ECTS credits:
3
Language:
Polish
Organized by:
Institute of Environmental Engineering and Biotechnology
Food and product quality analysis and evaluation 6.16.BT3-AOJZK
This course has not yet been described...
Supplementary literature
(in Polish) 1. Klepacka M., Analiza żywności. Fundacja Rozwoju SGGW, Warszawa 1998.
2. Drzazga B., Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne, Warszawa 1999.
3. Glinka R.: Receptura kosmetyczna; Oficyna Wydawnicza, Łódź 2003
4. Brud W., Glinka R.: Technologia kosmetyków; Oficyna Wydawnicza, Łódź 2001
5. Mrukot M.: Receptariusz kosmetyczny; MSWSZ, Kraków 2004
Type of course
obligatory courses
Mode
(in Polish) Realizowany w sali
Online
Online
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: