Conducted in
term:
2023/24-L
ECTS credits:
3
Organized by:
Institute of Environmental Engineering and Biotechnology
Fermentation technologies 6.16.BTM-TF
This course has not yet been described...
Supplementary literature
(in Polish) Bonin S., Wzorek W.: Wybrane zagadnienia z technologii winiarstwa. Wyd. SGGW, Warszawa 2005
Libudzisz Z., Walczak P., Bardowski J.: Bakterie fermentacji mlekowe. Klasyfikacja, metabolizm, genetyka, wykorzystanie. Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej, Łódź 2004
Chmiel A.: Biotechnologia. Podstawy mikrobiologiczne i biochemiczne. PWN, Warszawa, 1998
Dłużewski M., Dłużewska A.: Technologia żywności. WSiP, Warszawa 2008
Libudzisz Z., Kowal K., Żakowska Z.: Mikrobiologia techniczna, Mikroorganizmy i środowiska ich występowania . Tom 1, PWN, Warszawa, 2008
Lewis M.J., Young T.W., Piwowarstwo, PWN, Warszawa, 2001
Mode
Online
(in Polish) Realizowany w terenie
(in Polish) Realizowany w sali
(in Polish) Realizowany w terenie
(in Polish) Realizowany w sali
Course coordinators
Additional information
Additional information (registration calendar, class conductors, localization and schedules of classes), might be available in the USOSweb system: